25 Mayıs 2011 Çarşamba

Maltepe Kombi Servisleri

İstanbul anadolu yakasında kartal kombi servisi ve pendik kombi servisi hizmetlerimizden snora şimdide hizmetimiz ile siz değerli müşterilerimiz ile birlikteyiz.


Maltepe kombi klima servisi hizmetleri için telefon numaralarımız

0216 387 83 53 – 0555 984 03 13 – 0535 733 89 13

Firmamız vergi mükellefi olup garantili bir şekilde maltepe bölgesi ve civarında kombi servisi hizmeti sunmaktadır.


Kombi cihazınızın markası ve modeli ne olursa olsun hiç farketmez, alanında uzman profesyonel ekiplerimiz en kısa sürede arızaya müdahale edecek ve sorununuzu ortadan kaldıracaktır.


Firmamız tarafından kombi servisi hizmeti dahilinde cihazınızda değiştirilen her türlü parça 1 yıl süre ile garanti kapsamı altına alınır.


Lütfen dikkat, internet üzerinde saedce bir telefon numarası ile maltepe kombi servisi adı altında hizmet vermeye çalışan kişilere itibar etmeyiniz. Bu kişilerin herhangi bir vergi kaydı bulunmadığı gibi ikinci kez aradığınız taktirde telefona çıkmamakta ve iş tekrarı yapmamaktadırlar.


İstanbul anadolu yakası maltepe ilçesinde firmamızdan alabileceğiniz hizmetlerden bazıları.


Maltepe kombi servisi, maltepe baymak kombi servisi, maltepe ariston kombi servisi, maltepe demirdöküm kombi servisi, maltepe buderus kombi sevrisi, maltepe ferroli kombi servisi, maltepe vaillant kombi servisi, maltepe eca kombi servisi,


maltepe klima servisi, maltepe baymak klima servisi, maltepe vestel klima servisi, maltepe arçelik klima servisi, maltepe beko klima servisi, maltepe mitsubishi klima servisi, maltepe alarko klima servisi, maltepe toshiba klima servisi, maltepe airfel klima servisi, maltepe lg klima servisi


, ,


Yukarıdakiler sadece hizmetlerimizden sadece bir kaçıdır. Tüm hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için

0216 387 83 53 – 0555 984 03 13 – 0535 733 89 13

Maltepe Kombi Servisleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.